A-Fusion Food & Drinks

Zeedijk 130, 1012BC Amsterdam, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Zeedijk 130
1012BC Amsterdam
Nederland
+31 203304068

1 recensies voor A-Fusion Food & Drinks

 • Paul D.
  • 749
  • 24
  • 22. Mar 2012

  Tegen de wallen aan ligt Amsterdam's officieuze China Town. Niet te missen gezien het feit dat er een enorme tempel staat en straatnamen ook in het Chinees worden aangeduid. In deze buurt ligt A-Fusion. Niet bijzonder Chinees maar meer een allegaartje van Aziatische keukens, zoals de naam misschien al een beetje suggereert.

  Bij A-Fusion eet je kleine gerechtjes uit de Japanse, Chinese en Thaise keuken. Hierbij is het belangrijk in de gaten te houden dat je ogen niet groter zijn maag. Je zit sneller vol dan je denkt en dat is zonde van dit tweede ronde dim cum.

  A-Fusion ziet er een stuk gezelliger uit dan menig ander Aziatisch restaurant en die kleine krukjes zitten een stuk lekkerder dan je denkt. Ondanks het feit dat de tent vrijwel elke avond vol zit hangt er een bijzonder rustige sfeer. Tel hier de kleine tafeltjes bij op en kom tot de conclusie dat je hier prima terecht kan voor al je romantische aangelegenheden. Voor een hapje eten met je single vrienden is A-Fusion trouwens ook een prima keuze, hier lopen zonder enige vorm van twijfel de knapste serveerster van Amsterdam (en dus de wereld) rond…