Goossens Wonen & Slapen

Arena Boulevard 114, 1101 Amsterdam, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Arena Boulevard 114
1101 Amsterdam
Nederland

3 recensies voor Goossens Wonen & Slapen

 • 1 recensie is verborgen: Toon alle recensies
 • Dodulation D.
  • 3
  • 25. Aug 2012

  Twee jaar geleden hebben wij voor een behoorlijk bedrag meubels gekocht bij de firma Goossens waaronder een dressoir en tv-meubel met de zogenaamde soft-close scharnieren (waar we destijds nog extra voor moesten betalen). Vanaf het begin hebben deze scharnieren niet goed gefunctioneerd. Telkens vielen de deurtjes uit de kastjes en moesten deze weer teruggezet worden. Wat stelwerk mocht niet baten waarna we contact hebben opgenomen met Goossens. Na veel pijn en moeite hebben ze een monteur gestuurd die – ondanks dat we het type kast en gebrek hebben doorgegeven – zonder nieuwe scharnieren aan kwam zetten om een kijkje te nemen... Zonder lul naar de hoeren is in deze een toepasselijk spreekwoord. Pikant detail is dat we hier een dag vrij voor hebben moeten nemen want meneer kwam van ver zo stelde Goossens, en inderdaad we hebben de hele dag op deze heer zitten wachten die uiteindelijk om 16:30 uur aan kwam zetten. Na vier weken kregen we nieuwe scharnieren opgestuurd die wij er zelf maar even in moesten zetten of weer een vrije dag opofferen om te wachten op de monteur.
  Ook de nieuwe scharnieren werken niet naar behoren en na twee jaar zitten we met dure meubels waar de deurtjes van op half zeven hangen. Na herhaaldelijke verzoeken het euvel te herstellen geeft Goossens wederom een monteur te sturen om een kijkje te nemen ondanks dat het defect allang bekend is, over herstellen wordt niet gesproken. Pas op bij deze zelfingenomen meubelverkoper want de kwaliteit laat te wensen over en eenmaal betaald mag je het zelf uitzoeken!!!

 • Rabin M.
  • 87
  • 4
  • 02. Jul 2012

  Bij deze woon- en slaapwinkel kun je praktisch alles kopen wat betreft... wonen en slapen! Allerlei soorten meubilair en accesoires. Het personeel is er zeer vriendelijk, ze begeleiden je persoonlijk naar een besluit van kopen (of niet). Ze adviseren je, en geven je zekerheid. Zekerheid zeker, want het garantiesysteem is zeer klantvriendelijk. Mocht je bijvoorbeeld beschadigde producten gekocht hebben, kun je deze laten maken of een korting krijgen. Ze storten dan een bepaald bedrag op je rekening. Zo ben je zeker van je zaak. Helaas is dit niet altijd het geval, ze proberen er nog wel eens onderuit te komen lijkt het. Dus wees niet op je mond gevallen!