restaurant Hemelse Modder

Oude Waal 11, 1011BZ Amsterdam, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Oude Waal 11
1011BZ Amsterdam
Nederland
We koken met mooie, natuurzuivere ingrediënten. Alles vers uit de beste grond of gaard. De tongstrelende smaak-combinaties worden ambachtelijk bereid.<br/><br/>Proef onze liefde voor lekker eten in ons rijkelijk gevarieerde 3 gangen menu (€ 31,50) met extra keuze uit een aantal dagverse gerechten.<br/><br/>U wordt gastvrij onthaald en met genoegen bediend bij ons restaurant in het centrum van Amsterdam, vlakbij de Nieuwmarkt.
Een persoonlijk bericht van restaurant Hemelse Modder

1 recensies voor restaurant Hemelse Modder

 • Paul D.
  • 749
  • 24
  • 16. Sep 2012

  Er valt weinig aan te merken op de Hemelse Modder. Een restaurant dat haar naam te danken heeft aan een heerlijk en beroemd toetje. Inderdaad, een chocolade mouse. De rest van de kaart is ook niet te versmaden al doet men hier soms wel erg zijn best om 'groener dan groen' te zijn. een overvloed aan 'vergeten groeten' zijn daar een goed voorbeeld van. Dat valt op maar is niet bijzonder storend.

  Al met al is het een fijne tent met vriendelijk personeel dat weet wat ze serveren. In de Hemelse Modder staan een paar mooie grote tafels die het restaurant bijzonder geschikt maken voor een familie etentje.