PORTAS-vakbedrijf Bosveld Houthandel

Sonsbeeksingel 71-72, 6821 AB Arnhem, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Sonsbeeksingel 71-72
6821 AB Arnhem
Nederland
+31 264463027

Houthandel Bosveld, aan de Sonsbeeksingel, werd gestart in 1956. In de loop der jaren ontstond daarbij een Doe-Het-Zelf winkel. In de winkel zijn vrijwel alle materialen voorhanden om ook naast het stuk hout een klus tot een goed eind te brengen. Een welkome aanvulling op de zagerij! Bij Houthandel Bosveld bent u aan het juiste adres voor al uw hout op maat, timmerwerk, deuren afhangen, kozijnen en ramen, schuifkasten. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

U wilt uw woning renoveren of moderniseren? PORTAS is uw specialist voor individuele oplossingen op maat. Of deuren, voordeuren, keukens, trappen of plafonds: met onze bewezen systemen renoveren wij snel, stijlvol en zonder rommel of overlast. Wij bieden een kostenloos en kompetent advies bij U thuis, faire en transparante vaste prijzen. U kunt rekenen op een vaktechnische en afspraakvaste montage door intensief opgeleide medewerkers. Onze klanten bouwen op onze ervaringen uit duizenden gerealiseerde PORTAS-renoveringen in meer dan 45 jaar. Uw PORTAS-vakbedrijf Bosveld Houthandel, 6821 AB, Arnhem.
Een persoonlijk bericht van PORTAS-vakbedrijf Bosveld Houthandel

Video van PORTAS-vakbedrijf Bosveld Houthandel

Recenseer PORTAS-vakbedrijf Bosveld Houthandel in Arnhem, Nederland!

Deel je ervaringen bij PORTAS-vakbedrijf Bosveld Houthandel met je vrienden of ontdek meer Aannemers in Arnhem, Nederland.