Lady Sting The

Bastiaansplein 11, 2611DC Delft, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Bastiaansplein 11
2611DC Delft
Nederland
+31 152138032

2 recensies voor Lady Sting The

 • Anne K.
  • 221
  • 14
  • 23. Jul 2011

  ‘The Lady Sting’ Delft is gevestigd in een mooi ingericht groot pand in het centrum van Delft. Als je binnenkomt zijn de felle kleuren van de collectie en het grote scherm achterin de winkel niet te missen.

  In eerste instantie lijken rustigere kleuren als zwart, grijs, bruin en wit niet te vinden te zijn in de winkel, maar als je even zoekt vind je ook kleding in deze tinten.

  De kleding van merken Kiss Therapy, Royal Chicks en April Evil is vaak opvallend en vrolijk gekleurd. Als je van fel gekleurde kleding houdt is ‘The Lady Sting’ zeker een aanrader.

  ‘The Lady Sting’ Delft verkoopt ook kleding van onder andere O’Bleu en Sutherland. Deze kleding is vaak minder fel van kleur. De prijzen van de kleding verschilt per merk en is over het algemeen betaalbaar tot prijzig.

  Dit filiaal verkoopt ook badmode en bestaat uit twee verdiepingen (1e verdieping is te bereiken via roltrap). Op beide verdiepingen is een nieuwe collectie aanwezig. De winkel ziet er verzorgd en netjes uit en het personeel is er vriendelijk. Er zijn voldoende paskamers aanwezig (op zowel de begane grond als de 1e verdieping). Als je moet wachten bij de paskamers heb je bovendien ook de mogelijkheid om te zitten. Pluspunt!

  Over het algemeen is deze winkel een aanrader om te bezoeken als je in Delft bent. De winkel biedt een ruim assortiment van verschillende merken en ziet er erg verzorgd uit. De kleding wordt op een aantrekkelijke manier gepresenteerd.

 • Thijs K.
  • 412
  • 10
  • 30. Jun 2011

  'The Lady Sting' te Delft is een grote vestiging van 'de Sting' (uitsluitend damesmode). Deze vestiging bestaat uit twee verdiepingen. De indeling van de twee verdiepingen is ingericht op basis van merken, maar dit is niet meteen duidelijk als je de winkel binnenkomt. De nieuwe collectie kan dus ook op de eerste etage liggen in plaats van op de begane grond. Dit moet je als klant weten. Het personeel van 'The Lady Sting' is erg vriendelijk en de winkel ziet er verzorgd uit.