Huize Statigh

Statenlaan 111, 2582GH The Hague, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Categorie:
Bejaardentehuizen
Statenlaan 111
2582GH Den Haag
Nederland

1 recensies voor Huize Statigh

 • F D.
  • 1
  • 28. Dec 2013

  Bij binnenkomst in het prachtige herenhuis aan de Statenlaan 111 in Den Haag valt de huiselijke sfeer als een warme deken om je heen. Door de hartelijke begroeting voel je je bovendien meteen op je gemak. Bij Huize Statigh is een open communicatie, gebaseerd op gelijkwaardigheid en wederzijds respect, is een van de belangrijkste pijlers.

  Huize Statigh biedt aan negen bewoners woonruimte en levert daarbij zorg naar wens. Het prachtige herenhuis is centraal gelegen in de wijk Statenkwartier. Het strand, de Scheveningse haven, diverse musea en uitstekende restaurants bevinden zich op loopafstand. Het herenhuis is gebouwd rond 1910 en biedt een nostalgische sfeer, gecombineerd met hedendaags comfort. Het drie verdiepingen tellende gebouw is voorzien van een traplift en de luxe kamers zijn door de bewoners naar eigen smaak ingericht. Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijke woonkamer met serre: een gezellig trefpunt.

  Tijd voor kwalitatieve zorg
  Huize Statigh levert 24 uur per dag kwalitatieve zorg met een hoog servicegehalte. Door de kleinschalige en exclusieve opzet van de woon- en zorgvoorziening is de verleende zorg zeer persoonlijk en wordt deze continu in overleg met u afgestemd op uw persoonlijke situatie. Huize Statigh biedt het volledig pakket aan zorg tot en met verpleging. U kunt dus bij ons blijven wonen, ongeacht de ontwikkeling in uw zorgbehoefte. Dit is de kern van het levensloopbestendig wonen.

  Gelijkwaardigheid en wederzijds respect
  Een open communicatie staat bij Huize Statigh hoog in het vaandel en is gebaseerd op gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Dit wordt uitgedragen naar elkaar, naar de bewoners, naar de bezoekers en naar de zorgverlenende partners. Huize Statigh spant zich op alle vlakken uiterst in. Niet alleen om het hoogst haalbare niveau na te streven, maar vooral omdat men zich bewust is van de grote verantwoordelijkheid die men op zich heeft genomen. Of het nu gaat om een bewoner die nog bijna alles zelf kan of juist veel hulp nodig heeft, het is belangrijk om precies van elkaar te weten wat de verwachtingen zijn. Op die manier kan met liefde additionele zorg en aandacht worden geschonken aan alle bewoners.

  Veel aandacht voor lekker eten
  Bij Huize Statigh wordt bij voorkeur gezamenlijk gegeten, maar indien gewenst wordt de maaltijd op de wooneenheid geserveerd. Elke dag verse ingrediënten en vers fruit, dagelijks keuze uit drie warme maaltijden (ook vegetarisch) en wekelijks een warme lunch. Zijn er specifieke wensen, dan wordt daar met plezier gehoor aan gegeven. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met diëten op medische indicatie.

  Activiteiten en uitstapjes
  Activiteiten als wandelen en winkelen en terugkerende festiviteiten zoals de jaarlijkse familiebarbecue, de paasbrunch en het kerstfeest maken het verblijf in Huize Statigh extra aangenaam. Familie en vrienden zijn daarbij ook altijd van harte welkom!