Doe het zelf dump

Nobelstraat 20, 5051DV Goirle, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Categorie:
Diversen
Nobelstraat 20
5051DV Goirle
Nederland
+31 133050028
Bouwmarkten en Doe-het-zelf zaken zijn er al genoeg, maar een Outlet in Doe-Het-Zelf producten bent u waarschijnlijk nog niet tegengekomen.<br/> <br/>Doe-Het-Zelfdump is een compleet nieuwe outletformule in Goirle (bij Tilburg) die zeer onderscheidend is in de markt.<br/> <br/>In een groot pand van ruim 2000 m2 worden tal van doe-het-zelfproducten aangeboden voor werkelijk dumpprijzen.<br/> <br/> <br/> <br/>Doe-Het-Zelfdump behoort nu al tot één van de grotere partijhandelaren in doe-het-zelfproducten.<br/> <br/>Wij kopen vooral rest-, schade-, faillissement-, en gelegenheidspartijen direct bij de fabriek of importeur, en verkopen deze tegen de laagst mogelijke prijs aan handelaren, aannemers en particulieren. Hiermee springen we in op een steeds groter wordende vraag naar goedkope, betaalbare producten.<br/> <br/>U let toch ook op kleintjes....<br/>
Een persoonlijk bericht van Doe het zelf dump

1 recensies voor Doe het zelf dump

 • Bogaert B.
  • 1
  • 11. Aug 2018

  Heel slechte service en onvriendelijke bureaucratische mentaliteit!
  Wij zijn al lang goede en trouwe klant en toch slagen ze er telkens in om ons geduld op de proef te stellen:
  -Meestal is de voorraad zo beperkt, dat de "goedkope" promoties direct uitgeput zijn en je verplicht bent om uit een duurder segment te kiezen en dan is het voordeel om in zo'n outlet te kopen, direct ook weg.
  -Ze verplichten je ook om gewoon van de stapel af te nemen inclusief de kromme of gebarsten exemplaren (die je thuis meestal direct kan weggooien) en daar gaat je voordeel weer eens...
  -de druppel die bij mij de emmer echter deed overlopen, was de bureaucratische mentaliteit bij de aankoop van vloerplaten wanneer je tijd beperkt is. Die platen lagen niet in de winkel maar in het magazijn wat verder in de straat. Ik was met de aanhangwagen en moest daar een bonnetje gaan halen, vervolgens gaan betalen in de winkel en dan weer naar het magazijn om m'n platen op te halen. Ik stelde voor om alles alvast af te rekenen maar dat ging niet zonder bonnetje. Dus ging ik naar het magazijn, vroeg een bonnetje en dacht die platen direct mee te kunnen nemen naar de winkel waar m'n ander materiaal nog lag zodat alles gemakkelijker stapelbaar was, maar zelfs na een paar telefoontjes onderling, moest ik met de lege aanhangwagen terugrijden naar de winkel. Ik heb de platen dan maar laten liggen en ben ze elders gaan kopen. Spijtig voor hen, maar mij (en via mij ook nog 2 andere klanten) zien ze hier niet meer terug en reclame maken we voor hen ook niet meer.
  -Er zijn genoeg alternatieven want zo goedkoop zijn ze nu ook weer niet!, zeker wanneer je de kwaliteit mee in beschouwing neemt! Trouwens, kwaliteit betekent dat de klant en niet de goederen terugkomen. Neen, de liefde kan niet van 1 kLant komen. Die klant is hier immers ook geen koning...Hij mag enkel vorstelijk betalen!