Rhodos Grieks Restaurant

Korte Tiendeweg 13, 2801JS Gouda, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Korte Tiendeweg 13
2801JS Gouda
Nederland
+31 182582749nu open
Ons restaurant is gelegen in het centrum van Gouda vlak bij het Stadhuis en de Markt. Uw gastheer en gastvrouw Jiannis en Vicky ontvangen U daar graag in een echte Griekse sfeer. Het biedt plaats aan 300 gasten en is zowel binnen als buiten Gouda zeer bekend.In een typische Griekse sfeer kunt u genieten van onze Griekse gerechten. Daar bedoelen we natuurlijk niet alleen de hoofdschotels maar ook onze heerlijke voorgerechten en nagerechten.Iedere gast wordt welkom geheten met een OUZO, de Griekse anijsdrank.
Een persoonlijk bericht van Rhodos Grieks Restaurant

1 recensies voor Rhodos Grieks Restaurant

 • Sander Martijn
  • 314
  • 22
  • 12. Jul 2011

  Rhodos is een gezellig sfeervol Grieks restaurant. Al voordat je binnenstapt door de deur die bevestigd tussen twee grote Griekse zuilen kom je in de Griekse sfeer. Binnen in het restaurant is het volledige decor Grieks ingericht wat een bijzondere ervaring is. De belichting is wel iets minder dus het is er wel een beetje donker, maar dat zorgt aan de andere kant dan wel weer voor Sfeer.
  Je kunt hier eigenlijk alle Griekse gerechten bestellen en de kwaliteit valt niets aan af te dingen. Voor studenten en scholieren is dit een leuk restaurant, want het is niet heel erg prijzig. Het personeel is zeer vriendelijk en dat maakt dan ook de beleving compleet.