Bella Milano Pizzeria

Waardzicht 5, 2922HM Krimpen aan den IJssel, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Waardzicht 5
2922HM Krimpen aan den IJssel
Nederland
+31 180518594nu open
Een avond bij Bella Milano is niet zomaar een avondje uit. Het is een avond waarbij u kunt genieten van de heerlijkste gerechten in een uniek decor met elke vrijdag, zaterdag en zondag sfeervolle en gezellige 'live-muziek'.<br/><br/>Bella Milano serveert overwegend Italiaanse gerechten met hier en daar een knipoog naar de Franse en Spaanse keuken. De kaart bevat een keur aan heerlijke gerechten uit de keukens rond de Middellandse Zee. Alles is kakelvers, de pasta zelf gedraaid en de pesto volgens eigen receptuur bereid. De subtiele smaak van de heerlijke schotels doen u wegdromen naar zonovergoten streken.<br/><br/>Laat u eens 'n avondje verrassen! De sfeervolle ambiance, kwaliteit en 'live-muziek' zullen u verrassen. Ons restaurant is tevens voorzien van een geventileerde rookruimte.
Een persoonlijk bericht van Bella Milano Pizzeria

1 recensies voor Bella Milano Pizzeria

 • Sander Martijn
  • 314
  • 22
  • 25. Jul 2011

  Bella Milano is waarschijnlijk het beste Italiaanse restaurant wat je in de omgeving van Rotterdam gaat vinden. Op alle vlakken scoort deze Italiaan een dikke voldoende: Service, Kwaliteit, Interieur en ga zo maar door.
  Wanneer je dit wat exclusievere restaurant binnenstapt wordt je meteen overvallen door een oase aan design. Het oogt allemaal vrij modern en schoon, maar wordt er niet koud en kil op. Op de topdagen wordt je zelfs getrakteerd op Live muziek van uiterst intensief geselecteerde artiesten die hun vak verstaan. De service is hier goed, bij binnenkomst en vertrek wordt je jas afgenomen en aangedaan, en totdat je de deur uit bent begeleid en uitgezwaaid. Het personeel is daarnaast erg attent en je zult dus nooit tekort komen. De kwaliteit van de keuken is meer dan behoorlijk en zelfs uitstekend te noemen. En als je dat dan afzet tegen de prijs is het eigenlijk nog niet eens zo heel erg duur.