Vi-kings Sports Bar

Noordeinde 28, Leiden, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Categorie:
Sportbars
Noordeinde 28
Leiden
Nederland
+31 718874144

2 recensies voor Vi-kings Sports Bar

 • 1 recensie is verborgen: Toon alle recensies
 • Charles W.
  • 2
  • 14. Jan 2011

  Great Atmosphere! Sexy Staff!‎‎
  Vi-kings, een gezellige sports bar gelegen op het Noordeinde 28, Leiden.
  Dit is het juiste adres voor de echte sportliefhebber, wij hebben meerdere tv's hangen en 2 grote schermen waarop wij zoveel mogelijk sport laten zien. Er heerst altijd een heel gezellige internationale sfeer.
  De voornaamste sporten zijn voetbal en rugby, maar indien mogelijk laten wij ook andere sporten (sport evenementen) zien zoals wielrennen, golf, American football, baseball, basketball en Formula 1. Als alle voetbal competities weer zijn begonnen laten wij live wedstrijden zien uit de Erediivisie, Premier League, Bundesliga, Primiera division en de Serie A. Niet te vergeten, meerdere live wedstrijden van de Champions League en de Europa League.
  Voor enthousiastelingen kan er (een) Karaoke (avond) georganiseerd worden, en ook staat er meerdere bord spellen en een pool tafel.
  Vi-kings is geopend 7 dagen per week, Ma - Do van 16:00 - 00:00, Vr van 14:00 - 02:00, Za van 12:00 - 02:00 en Zo van 12:00 - 00:00.
  Op de Tap hebben wij Guinness, Heineken, Strongbow (cider) en Murphy's Irish Red. En op fles bieden wij voor de echte bier liefhebber meerdere Belgische bieren waaronder, Westmalle Dubbel, Gouden Carolus, Hapkin en vele anderen.