Blue Moon Fashion

Molenstraat 140, 6511HM Nijmegen, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Molenstraat 140
6511HM Nijmegen
Nederland
+31 243295676

1 recensies voor Blue Moon Fashion

 • Quathia Q.
  • 1
  • 05. Jan 2013

  Prachtige kleding, maar wat een chagrijnige verkoopster. Ik ging erheen om mijn bruidsjurk uit te zoeken. Stralend liep ik met mijn eerste keus op haar af, om direct verweten te worden dat ik hem over de grond sleepte (hij zat in het plastic). Ook andere meisjes die jurken aan het passen waren kregen ervan langs toen de jurken de grond van het pashokje raakten.
  Alles leek te veel moeite. Ik zei dat ik een jurk wilde passen, en kreeg een geringschattende blik en een "Oh?" Een grotere maat was gewenst, dus kreeg ik een jurk in die maat. Leuk, maar de kleur was het niet, dus vroeg ik naar andere kleuren: "Ja, die heb ik toch laten zien?" Ehm, nee?
  Toen we uiteindelijk besloten dat de eerste jurk toch de leukste was, ondanks het kleinere maatje, en daarvoor terug kwamen, werden we weifelend aangekeken. "Ja. U moet het zelf weten hoor. De klant is ten slotte de baas." Goh, wat voelde ik me toen blij met mijn keuze...
  Ineens bleek de kleur van mijn keus wel in een grotere maat beschikbaar te zijn, mèt jasje. Mooi, kan ik die even aanpassen? "tsk". Dat was dus ook al te veel moeite.
  Uiteindelijk ben ik met de jurk van mijn dromen de winkel verlaten, maar niet dankzij de verkoopster. Wat een van de mooiste winkelervaringen van mijn leven had moeten zijn, was een gevecht om te krijgen wat ik wilde. Deze dame heeft duidelijk het verkeerde vak. Ik meen dat zij de eigenaresse is; raad haar aan een andere baan te kiezen en iemand in de winkel te zetten die het wel leuk vindt om mensen te helpen.