Japans Chinees Restaurant Osaka

Nispensestraat 14/16, 4701CW Roosendaal, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Nispensestraat 14/16
4701CW Roosendaal
Nederland
+31 165533183

1 recensies voor Japans Chinees Restaurant Osaka

 • See T.
  • 19
  • 2
  • 08. Aug 2012

  Sinds een paar maanden ben ik overgestapt op een volledig vegetarisch dieet: geen vlees, geen vis, geen kaas tenzij vegetarisch gestremd. Geen probleem, zo zeiden de medewerkers bij Osaka Roosendaal: we krijgen elke dag erg veel vegetariërs over de vloer en die hebben genoeg keuze. Dat was een leugen.

  Osaka is een fantasieloze tent met vlekken in het tafelkleed, waar je a-la-carte kunt eten, of voor het lopend buffet kunt kiezen: je weet wel, van die bakken met ondefinieerbare meuk, die veel te lang staan te pruttelen. Het moet Japans voorstellen, maar de kip-patat-appelmoes is niet ver weg. Maar nauwelijks vegetarisch voedsel. Ik kon rauwe tomaat krijgen, stukjes komkommer en vegetarische sushi. Oh, en ei, maar dat zag er zo snottig uit dat ik dat niet aandurfde... En over de sla zat een emmer mayonaise! Beetje ranzig eigenlijk.

  Er was niemand die me kon vertellen wat ik zeker weten veilig kon eten. Sterker nog: er was een medewerker die me de sushi met kip aanraadde... KIP! Da's best wel een dier geweest ooit. Eet ik dus niet meer.

  Heel erg jammer voor het gezelschap waar ik mee weg was. Zij voelden zich ongemakkelijk, omdat ik alleen maar kleffe loempia's kon eten en ik voelde me een lastige klant, terwijl het zo gemakkelijk is om een voedzame maaltijd te maken zonder vlees. Ik kom hier -als het aan mij ligt- nooit meer!