Cool Cat

Zuidplein Hoog 465, 3083BE Rotterdam, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Zuidplein Hoog 465
3083BE Rotterdam
Nederland
+31 104818250

1 recensies voor Cool Cat

 • Danny Lelieveld
  • 314
  • 52
  • 24. Sep 2011

  Als klein (heel klein) jongetje ging ik heel soms met papa en mama op vrijdagavond of op zaterdag met de auto naar Zuidplein. Daar gingen we in een hoog tempo alle winkels af om kleding te kopen voor pa, zus, en voor mij.

  Eerlijk gezegd kan ik me niet herinneren of de kleding van Cool Cat echt heel hip was toen ik zes was, of dat ik dat gewoon zelf vond. Het enige wat ik zeker weet, is dat ik keer op keer reuze blij was met alles wat ik vanaf hier mee naar huis kreeg. Zo blij, dat ik me ‘dat ene t-shirt met die streepjes en die jongen op die lowrider fiets met het hoge stuur’ nog steeds retegoed kan herinneren...

  Als ik nu bij de Cool cat kom, dan kan ik de kleding gewoon niet echt serieus meer nemen. Simpelweg omdat het in mijn hoofd een kledingwinkel voor kinderen is, en dat ook altijd zal blijven. In principe hebben ze een goeie collectie. Beetje Jack&Jones ‘net iets te veel poespas voor mijn smaak’ -achtig, maar heel tof voor veel anderen.

  Ik zie daarentegen steeds weer m’n eigen jonge ‘ik’ terug. 1.20 lang, met stekeltjes en flaporen, op en neer stuiterend omdat ik weer coole kleding mocht uit Rotterdam!