Fabbrica Restaurant

Vijf Werelddelen 107, 3071PS Rotterdam, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Vijf Werelddelen 107
3071PS Rotterdam
Nederland
+31 104857314
Fabbrica is een eigenzinnig restaurant. De inrichting is eigenzinnig en de locatie is eigenzinnig, maar de keuken is juist weer traditioneel en authentiek. Italië is al vele ja... read more
Een persoonlijk bericht van Fabbrica Restaurant

2 recensies voor Fabbrica Restaurant

 • Liaatje
  • 21
  • 5
  • 08. Mei 2012

  Met gerechtnamen als Kubuswoning, Feyenoord (een rood witte pizza!) en Bep van Klaveren is het niet alleen lekker, maar ook leuk om hier te eten. De industriële inrichting met grappige zitjes geven een hippe sfeer aan dit voormalige pakhuis.

  Helaas konden we niet pinnen of met creditkaart betalen, de pinautomaten deden het ook niet in de buurt. Ik kreeg een briefje met rekeningnummer en ze vertrouwden erop dat ik het netjes zo overmaken (natuurlijk ook gedaan). Kortom, leuk, lekker en zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten.

 • Cilla B.
  • 226
  • 8
  • 02. Mei 2012

  Ze zijn er nog. Pareltjes. In Rotterdam zuid ligt er zo'n pareltje verborgen: Fabbrica. Het is even zoeken naar het entrepotgebouw maar dan snap je ook waarom ik deze zaak een parel noem. Dit Italiaanse restaurant is werkelijk niet te evenaren! Alles aan dit restaurant is top! De fantastische, tikkeltje extravagante inrichting, het ubervriendelijke personeel en de heerlijke authentieke Italiaanse keuken maken dit restaurant tot een place tot go! De mooie open keuken achterin de zaak is een blikvanger waar je de chef hard aan het werk ziet. Sfeervolle muziek en kaarsjes brengen je in een relaxte mood. Op de kaart staat veel keus in vlees, vis en pizza's. Alles kan ook vegetarisch worden klaargemaakt en ze vinden het erg belangrijk dat alles naar wens is, zonder opdringerig te worden. De vega pizza voor 2 was zonder overdrijven perfecta en de wijn smaakt absoluut naar meer (dus niet met de auto gaan) Ook van de vers gezette cappuccino vielen even stil..en echt, dat gebeurt niet vaak :) Dus nogmaals, het is even zoeken maar dat is Fabbrica meer dan waard!