Malakka Restaurant

Puck van Heelstraat 154, 3077MG Rotterdam, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Puck van Heelstraat 154
3077MG Rotterdam
Nederland
+31 104833488nu open
Voor het echte Oosterse genieten komt u naar Restaurant Malakka. Bij restaurant Malakka is het sfeervol dineren aan de Maas in Rotterdam Zuid. Ons restaurant ligt pal naast het Feyenoord stadion “De Kuip” en Bioscoop Pathe. U heeft een schitterend uitzicht over de Maas. Dagelijks verzorgen wij een uitgebreid oriëntaals buffet een ruime keuze uit verschillende soorten warme en koude gerechten uit de keukens van China, Indonesië en Maleisië. Naast het warme en koude buffet kunt u ook gebruik maken van het Wok & Grill buffet, Hier kunt u diverse hapjes zelf samenstellen en laten bereiden. En vergeet niet onze saté te proeven !! Vers gegrilde verschillende soorten saté…<br/><br/>Service, kwaliteit en gezelligheid staan bij ons op de eerste plaats. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een overheerlijk a la carte menu. Wij beschikken over ruim 200 zitplaatsen.
Een persoonlijk bericht van Malakka Restaurant

1 recensies voor Malakka Restaurant

 • Khus09
  • 200
  • 2
  • 27. Jun 2012

  Ik heb een keer met een grote groep mensen de verjaardag van mijn tante gevierd bij Malakka. We hebben toen gekozen voor het wok buffet omdat dat makkelijker is met een grote groep.

  Het was voor mij de eerste keer bij Malakka en ik was echt verrast! Het buffet is zeer gevarieerd en er was zoveel keus! Daarnaast was het ook super lekker! Maar ik ben dan ook echt een liefhebber van aziatisch eten.

  Er hangt een gezellige sfeer in het restaurant. Als je een tafeltje aan het raam hebt kijk je zo uit over de Maas.

  De bediening vond ik redelijk. Wel erg vriendelijk maar ging soms een beetje gehaast te werk.