Restaurant Nul10

Westerstraat 39/A, 3016DG Rotterdam, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Westerstraat 39/A
3016DG Rotterdam
Nederland
+31 102134445
Nul10 is gelegen in het hart van sfeervol Rotterdam en staaat bekend om de ongedwongen sfeer. U kunt genieten van een typische brasserie kaart die met veel zorg is bereid door onze keuken. Het bedienend personeel is vriendelijk en is erop uit u een gezellige avond te bezorgen.<br/><br/>U kunt bij Nul10 terecht voor een lunch of Rotterdamsche Lunch, een diner, een high tea of voor grotere evenementen en partijen. Op onze website www.nul10.nl vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het restaurant en over het menu en de geselecteerde wijnkaart. Nul10 is ook een erg geschikte locatie om te borrelen met collega’s of vrienden. Uiteraard kunt u bij de borrel een bittergarnituur bestellen.<br/><br/>Wilt u met een groot gezelschap komen eten? Dat kan! Wij hebben verschillende mogelijkheden. Alle opties zullen wij invullen naar uw wensen. Mocht u andere ideeën hebben dan staan wij daar altijd voor open! Hiernaast hebben we voor een walkingdiner de Proeverij Nul10.<br/><br/>Nul10 is gevestigd in een uniek pand in het Scheepvaartkwartier en dateert uit 1904. De klassiek vriendelijke stijl van het pand is terug te vinden in het interieur dat nog verder is verfraaid met art deco details.<br/><br/>De indeling van Nul10 is één van haar karakteristieken, en geschikt voor verschillende doeleinden. Nul10 beschikt over een fraai ontworpen bar, een stijlvol eetgedeelte en een ruim achtergedeelte. Het achterdeel leent zich uitstekend voor partijen, zoals staande recepties en groepsdiners.<br/><br/>Openingstijden:<br/>Lunch: maandag t/m vrijdag: vanaf 12:00 uur (op maandag geen diner)<br/>Diner: dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur (op zaterdag geen lunch)
Een persoonlijk bericht van Restaurant Nul10

3 recensies voor Restaurant Nul10

 • Marlot
  • 113
  • 6
  • 01. Jul 2012

  Los van de voorgevel zou het kunnen gebeuren dat je nul10 voorbij loopt, want aan de voorkant hebben ze geen uitgebreid terras. Dit maken ze echter helemaal goed met de tuin achter in de zaak, waar je heerlijk afgelegen kan genieten van één van de vele soorten wijn die ze hier te bieden hebben. Ook de visgerechten die ze hier hebben zijn aan te raden. Er zijn genoeg tafels aanwezig om op (niet al te drukke) avonden en middagen rustig maar gezellig te eten. Het personeel heeft verstand van de wijnen en producten en is zeer vriendelijk wat goed meegenomen is met de prijzen die ze hier vragen. Zeker aan aanrader.

 • ThomasdeVries
  • 100
  • 6
  • 28. Jun 2012

  Gelegen op de Westerstraat is Restaurant Nul10, een klein en gezellig restaurant met een hele goede kaart. Achter het restaurant zit een kleine tuin waar in de zomer heerlijk genoten kan worden van een goede wijn. De variatie aan wijnen is heel erg groot en het vriendelijke personeel zal je altijd een tip geven of een lekkere wijn aanbevelen.
  De menukaart is niet groot en de prijzen zijn niet heel erg hoog, hierdoor is het een leuk en chique restaurant om als student uit eten te gaan.
  Voor de lunch beveel ik de Nul10 Burger aan, maar pas op, het is een flinke hamburger!

 • MaxvanBoxel
  • 100
  • 7
  • 26. Jun 2012

  Restaurant nul10 is gevestigd vlakbij de Veerhaven, hoewel slechts een klein eindje verwijderd van het centrum waan je je toch buiten de stad. Een drankje drinken of lunchen kan dan ook prima buiten in de rustige Westerstraat. Voor de lunch is de hamburger een aanrader, hoewel het wel enige inspanning kost hem helemaal op te eten. Het personeel is vriendelijk en heeft verstand van de aangeboden wijnen en gerechten. De keukenbrigade zorgt ervoor dat je eten snel op tafel staat. De menukaart is te omschrijven als Frans-klassiek, relatief eenvoudige gerechten maar van goede kwaliteit. De sfeer in het restaurant is prettig met een gezellige aankleding.