Zotte

Straatweg 114, 3051BM Rotterdam, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Straatweg 114
3051BM Rotterdam
Nederland

1 recensies voor Zotte

 • Laura V.
  • 239
  • 9
  • 31. Aug 2011

  Restaurant Zotte is een klein maar fantastisch restaurant in Rotterdam in de wijk Hillegersberg. Het zit in een klein pand wat er van buiten uitziet als een woonhuis. Eenmaal binnen word je overvallen door de chique sfeer. De tafels hebben allemaal witte lakens en het bestek is chic maar ook een beetje speels.

  Het personeel is zeer goed. Bij binnenkomst worden de jassen netjes aangenomen en opgehangen waarna je meegenomen wordt naar een tafel. Erg goed is de manier waarop ze omgaan met eventuele extra wensen, zoals allergieën. Bij elk gerecht wordt uiteraard rekening gehouden bij het bereiden, maar er wordt ook verteld welke gerechten van je tafelgenoten je moet vermijden.

  De kaart is onlangs aangepast, waarmee de prijzen wat omlaag zijn gegaan. Als Zotte dezelfde kwaliteit heeft behouden dan is dit absoluut een toprestaurant om uit eten te gaan voor een goede prijs.

  Als extra moet ik nog het extreem nette toilet vermelden. Erg fijn om naar een schoon toilet te kunnen, waar echte handdoeken liggen om je handen te wassen.

  Kortom: Zotte is een uitstekend restaurant.