Pannenkoekenhuis De Zeven Geitjes

Reeshofdijk 18, 5044VB Tilburg, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Reeshofdijk 18
5044VB Tilburg
Nederland
+31 134680441nu open
Uitspanning de Zeven Geitjes! Een pannenkoekenhuis, recreatiecomplex in een unieke en bosrijke omgeving. Een fantastische locatie voor een gezellig dagje uit. Kinderfeestjes, maar o... read more
Een persoonlijk bericht van Pannenkoekenhuis De Zeven Geitjes

2 recensies voor Pannenkoekenhuis De Zeven Geitjes

 • Marijke S.
  • 1
  • 07. Sep 2019

  Familiedag geregeld. In eerste instantie al slecht contact omdat er op mijn vragen geen antwoord kwam of een antwoord op een vraag die ik niet had gesteld. Uiteindelijk langs gegaan om F2F afspraken te maken.
  Op de dag zelf bleek de prijsafspraak niet te kloppen terwijl dit zwart op wit stond. Ik geloof best dat de uitbater het goed bedoelt maar de contactpersoon kan beter blijven serveren. Dit werk is niet aan haar besteed.

 • Plien65 P.
  • 1
  • 10. Mei 2012

  Vandaag met onze jarige zoon een pannenkoek gegeten bij de zeven geitjes.
  Bij binnenkomst troffen we een aantal mensen aan de bar en 2 dames waren met een luidruchtige pomp ballonnen aan het opblazen. Niemand van het personeel die ons begroette, integendeel, keken eerder verstoord op. Buiten op het terras gewacht tot er iemand kwam opnemen maar we werden totaal genegeerd, ook wanneer de tafels naast ons bediend werden. Toch maar naar binnen gegaan waar we uiteindelijk aan een erg plakkerige tafel in een verwaarloosde omgeving een lekkere pannenkoek kregen. Personeel bleef ongeinteresseerd en dat was vervelend. De speeltuin is ronduit geweldig maar het horecagedeelte verdiend wat ons betreft geen 2e kans. Jammer!