Holweg Auto's BV

Zonnebaan 8, 3542EC Utrecht, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Zonnebaan 8
3542EC Utrecht
Nederland
+31 302383744

4 recensies voor Holweg Auto's BV

 • Sandravonhuben S.
  • 1
  • 14. Jan 2013

  Een en al drama!!! Ze zeggen precies wat je wilt horen maar als puntje bij paaltje komt...Garantie tot aan de deur en die keuring bij afgifte houdt ook niks in! Ik heb een Fiat Punt uit '97 bij ze gekocht in oktober 2012. Raam deed het niet achter moest nieuw raam mechanistme in daar zit ik nu in Januari nog steeds op te wachten! Heb een paar dagen na aankoop aangegeven dat hij niet lekker schakelt en er is continu tegen mij gezegd maak je niet druk meid als je voor je raam komt kijken we er meteen even naar (aangezien ik uit Almere kom en het 3 kwartier rijden is)...6 weken later klapte in Hoofddorp mijn koppeling eruit...kosten kwamen totaal voor eigen rekening!!! Nu met het koude weer kom ik erachter dat ook de kachel in de auto het niet doet, de as die gemaakt zou zijn tijdens de keuring maakt erg rare geluiden, de antenne doet het niet, de accu is op en nu mag ik hopen dat hij de winter door komt! Ik heb nog nooit zo een spijt gehad van de aankopen van een auto! Ben alleenstaande moeder en kan niet zomaar even weer een andere kopen of een hoop geld uitgeven om hem op te knappen, dat heb ik ook aangegeven en daarom dacht ik laat ik bij een garage een auto kopen dan koop ik niet de ellende van een ander...NOU WEL DUS!!! Ik heb mijn witte Nissan Micra met roze bloemetjes bij ze ingeruild die nu bij hun te koop staat...pas op daar mankeert ook het een en ander aan! En zijn dingen die je niet meteen merkt! Had beter m'n Micra kunnen houden en die voor dat geld op kunnen laten knappen! Als ik had gekund had ik het zo terug gedraaid!

 • Kitty S.
  • 1
  • 09. Feb 2011

  Gisteren een pech dag wil ik weg breek mijn uitlaat in tweeen. Een lawaai en nog maar net thuis gekomen. Ik gebeld naar Holweg en gelijk kan je nog hierheen komen of lukt dat niet meer, zo niet dan halen we je auto op.
  Maar ik heb er voor kunnen zorgen dat een sleepbedrijf mijn auto naar Holweg heeft gesleept en wat denkt u de auto is daar zo rond half vijf en om half zes wordt ik gebeld Kitty je auto is klaar we hebben de uitlaat gelast voor je.
  En wat denkt u vraag ik wat de kosten zijn NIETS helemaal NIETS er werd gezegd dit is een stukje service.
  Nou mensen dat is dus echte service want ik had nu even geen geld voor een uitlaat en nu hebben ze het zo voor mij opgelost.
  Welk garage bedrijf geeft zoveel service HOLWEG dus.
  En dit doen ze niet alleen op de duurdere auto's nee ook op de iets goedkoperen auto's.
  Dus zoekt u een goede garage waar u voor alles terrecht kan of u wilt een andere auto kopen.
  Ga dan naar Holweg, Zonnebaan 8 Utrecht.

 • Joopanna J.
  • 1
  • 22. Jan 2011

  gisteren gestrand langs de snelweg bij de bezinepomp kokende auto er kwam een man naar ons toe van wat is er wij zijn van een garagebedrijf Holweg gelijk gekeken naar de auto op weg geholpen omdat wij bijna bij onze eindbestemming waren telefoonnummer gekregen we konden bellen naar hun.We hebben ze gebeld mijn auto is keurig opgehaald en ze hebben hem prima gemaakt wat de garage een week daarvoor ook al had gedaan maar niet goed dus.
  Wij gaan niet meer naar ons oude garagebedrijf wij gaan naar Holweg prettige mensen goede sfeer en bovenal een zeer goede service
  Hartelijk dank daarvoor Annemarie Basters

 • Kitty_slabbers K.
  • 1
  • 12. Mar 2010

  Vandaag met heel veel pech bij Holweg geweest mijn kontakt slot was kapot en doordat ik hem even gestart had was mijn startmotor blijven lopen en ja dus doorgebrand.
  Maar ik ben afhankelijk van mijn auto ik ben namelijk longpatient en wat kreeg ik een service.
  Eerst het nieuwe kontakt slot en toen bleek dat ook de startmotor vervangen moest worden zijn ze er gelijk mee aan de slag gegaan.
  Ik werd keurig thuis gebracht en vanmiddag was mijn auto klaar en wat denk u mag ik op kosten van Holweg Utrecht een taxi nemen omdat ik moeilijk met de bus kan.
  Waar vindt je nog zo'n uitgesprokken service.
  Ik denk nergens en ik heb dit ook nog nooit bij een andere garage meegemaakt.
  Mijn auto rijdt als een zonnetje en ik ben echt ziels gelukkig.
  Echt mensen ik raad iedereen aan om als je een auto moet kopen bij holweg te gaan kijken hij heeft een zeer groot assortiment voor iedere portemonnee en ze geven echt een ongekende service.
  Ik ga nergens anders meer naar toe.
  Holweg
  Zonnenbaan 8
  Utrecht

  Jongens bedankt Kitty Slabbers van de blauwe Renault Megane