IKEA Utrecht

Van Rensselaerlaan 7, 3526 AP Utrecht, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Van Rensselaerlaan 7
3526 AP Utrecht
Nederland
Gelegen aan de woonboulevard vind je IKEA Utrecht. Of je nu zoekt naar vloerkleden, tuinmeubelen of een complete keuken, met een oppervlak van 40.021 M² is er in de Zweedse woonwinkel altijd iets te ontdekken voor in jouw huis. De mooiste keukens ontwerp je zelf. Onze keukenspecialisten staan klaar om je daar een handje bij te helpen. Van inspiratie tot ontwerp en van advies tot installatie, we begeleiden je tijdens het hele proces. Maar ook als je opzoek bent naar een pan of een nieuw servies ben je bij ons aan het juiste adres. Bij IKEA Utrecht vind je niet alleen een nieuw meubel of matras. We hebben betaalbare en duurzame producten voor elke ruimte van je huis. Van een poster voor aan je muur, tot een mooie lamp en van planten tot aan gordijnen. Wat je woonwens ook is, we zijn een blauw gele interieurwinkel bomvol wooninspiratie. Ook vind je bij ons een heerlijk Zweeds restaurant en een speelparadijs voor kinderen. Benieuwd geworden? Kom langs in onze winkel of kijk op ikea.nl.
Een persoonlijk bericht van IKEA Utrecht

2 recensies voor IKEA Utrecht

 • Diane D.
  • 6
  • 22. Okt 2013

  Heb bij Ikea laatst een mooi nieuw bureau besteld. Het was een beetje een gok, aangezien ik moest afgaan op de afmetingen die er op de website stonden en mijn eigen voorstellingsvermogen, maar het is goed uitgevallen. De bezorging duurde iets langer dan er was aangegeven in de bevestigingsmail die ik kreeg, maar dat vond ik niet heel erg, het had geen haast. Het voordeel van zelf naar Ikea gaan is natuurlijk dat je de meubels direct kunt zien, maar online is het voordeel dat je precies kunt meten. Ik zou het daarom zo nog een keer via deze website bestellen.

 • Francesco
  • 231
  • 21

  Middenin een wijk waar louter meubelzaken en woonzaken, juist naast de afrit van de snelweg, bevindt zich de meest betaalbare, edoch leuk design aanbiedend woonwinkel Ikea. Deze twee verdieping tellende Ikea dependance verkoopt de mooiste meubels, woon apparatuur en huis accessoires. In het winkeltje net na de kassa's kun je leuke en typisch Deense producten aanschaffen . Ontbijt op zondag is een waar gaaf tafereel: heel de wijk, dat wil zeggen kanaleneiland bewoners, komt naar de Ikea om voor bijna niets een fantastisch ontbijt te nuttigen.