IKEA Utrecht

Van Rensselaerlaan 7, 3526 AP Utrecht, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Van Rensselaerlaan 7
3526 AP Utrecht
Nederland
De Zweedse woonwinkel IKEA Utrecht heeft een oppervlakte van 40.021 M², dit is inclusief een restaurant en een speelparadijs voor kinderen. Voor elke ruimte van je woning heeft IKEA duurzame en betaalbare woonproducten.
Een persoonlijk bericht van IKEA Utrecht

2 recensies voor IKEA Utrecht

 • Diane D.
  • 6
  • 22. Okt 2013

  Heb bij Ikea laatst een mooi nieuw bureau besteld. Het was een beetje een gok, aangezien ik moest afgaan op de afmetingen die er op de website stonden en mijn eigen voorstellingsvermogen, maar het is goed uitgevallen. De bezorging duurde iets langer dan er was aangegeven in de bevestigingsmail die ik kreeg, maar dat vond ik niet heel erg, het had geen haast. Het voordeel van zelf naar Ikea gaan is natuurlijk dat je de meubels direct kunt zien, maar online is het voordeel dat je precies kunt meten. Ik zou het daarom zo nog een keer via deze website bestellen.

 • Francesco
  • 231
  • 21

  Middenin een wijk waar louter meubelzaken en woonzaken, juist naast de afrit van de snelweg, bevindt zich de meest betaalbare, edoch leuk design aanbiedend woonwinkel Ikea. Deze twee verdieping tellende Ikea dependance verkoopt de mooiste meubels, woon apparatuur en huis accessoires. In het winkeltje net na de kassa's kun je leuke en typisch Deense producten aanschaffen . Ontbijt op zondag is een waar gaaf tafereel: heel de wijk, dat wil zeggen kanaleneiland bewoners, komt naar de Ikea om voor bijna niets een fantastisch ontbijt te nuttigen.