WAA 2e hands fietsenwinkel

Eindhovenseweg 11, 5912AB Venlo, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Eindhovenseweg 11
5912AB Venlo
Nederland
+31 773540877

3 recensies voor WAA 2e hands fietsenwinkel

 • Roxyensjeng R.
  • 1
  • 12. Mei 2010

  jammer zoveel negatieve commentaar.
  als ik een broek bij een winkel koop en ik word niet goed behandeld dan vraag ik naar de baas. ik klaag niet op internet. ik probeer aan die baas duidelijk te maken ken als ik ergens niet tevreden over ben. als jij bij de buren over je kinderen praat horen je kinderen nooit wat ze fout gedaan hebben of kunnen ze je niet aan tonen of je gelijk of ongelijk heb.
  dus zeuren buiten huis doen kampioenen maar de mens met rechten gaat terug waar hij/zij het artikelgekocht heeft

 • Wceendje_87 W.
  • 1
  • 19. Apr 2010

  Nou zo kan ie wel weer hoor.

  Ben blij dat deze mensen kunnen werken en werk kunnen doen waar ze voldoening uit kunnen halen.
  Je wilt niet weten hoe deze fietsen eruit ziet als deze bij hun binnenkomen! En tuurlijk moet die opgelapt worden maar dit zijn ook gewoon mensen die betaald moeten worden als jij en ik wat dacht jij dat ze dit voor nop doen omdat ze een beperking hebben!!

  Ik vindt het knap van deze mensen de mensen die ze begeleiden! En deze moet ook zeker normaal betaald worden.

  Ik heb er een fiets gekocht voor 2 jaar terug, en hij fiets nog heerlijk! Toppie!! :)

  • 09. Jan 2010

  ronduit slecht. een fiets gekocht, merk Gazelle Furore(een van de oude modellen) voor 150 euro. trapas 2 x kapot kapot geweest en 2 x gemaakt, wederom de trapas kapot en versnellingen doen het niet na laatste reparatie van het trapas, volgens mij een oude gebruikte trapas er in gezet, 2 maanden mee gefietst, nu al stuk. men zegt 3 maanden garantie, nou ja garantie tot aan de deur van de winkel, trapas kon vervangen worden, klopt.
  kosten 115 euro, voor een trapas van een fiets net 2 maanden in mijn bezit ? waar is die 3de maand die ik had als garantie ?? weg dus.

  voor mij NOOOOOIIITTTTT meer een fiets van de WAA Groep Fietsenwinkel. ik raad u aan om dan beter naar een dealer te gaan zoals Bolk of Van hoogstraten. en daar voor een fatsoenlijke fiets te kijken. en beter is gewoon een nieuwe. maar goed niet iedereen kan zo diep in de buidel tasten voor een behoorlijke 2 wieler, zoals ik, vandaar dat ik de fiets bij de WAA Groep fietsenwinkel gekocht had. in de hoop dat ik dan een goede fiets zou kopen. niets is minder waar, de fietsen worden opgelapt met gebruikte onderdelen, en de fietsen die al oud zijn worden gewoon TE DUUR gekocht. voorbeeld van wat ik zag in de winkel .. een RIH fiets. type is me ontgaan. fiets was wel bouwjaar 2007 dus al 2 jaar oud. fiets kostte nieuw 799 en werd in de winkel opgelapt met gebruikt spul. dus fiets die al 2 jaar oud was werd verkocht voor 650 euro.
  dan leg ik liever die 149 euro bij en heb een nieuwe. sterker nog. mijn ma heeft bij bolk een fiets gekocht, een Sparta marathon 3.0 en is daar zeer te spreken over, en de fiets heeft de nieuwwaarde van 399 euro. en voor 58 euro is ie 3 jaar lang verzekerd tegen schade en diefstal. en je hebt zelfs accesoires die zijn meeverzekerd tot een bepaald bedrag ( dacht 140 euro)

  dus nogmaals:
  Voor mij NOOIT geen fiets van de Waa Groep Fietsenwinkel.