Galgenwiel 't

Burgemeester Smeelelaan 124, 5144NK Waalwijk, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Burgemeester Smeelelaan 124
5144NK Waalwijk
Nederland
+31 416332538

1 recensies voor Galgenwiel 't

 • Liselore74 L.
  • 1
  • 14. Nov 2010

  We hadden voor mijn vaders 65e verjaardag op een zaterdagavond om 7 uur een tafel voor 7 mensen gereserveerd. We kwamen om vijf voor zeven binnen en een onbeschofte man van het personeel vertelde ons dat onze tafel voor zeven even aan vier andere wachtende mensen was gegeven wiens tafel nog niet beschikbaar was.
  We moesten met ons zevenen midden in de zaak blijven wachten, continue opzij geschoven door personeel dat er met borden langs moest.
  We kregen niets te drinken aangeboden, geen excuses, niets. Om vijf over zeven wilden we weten hoe het ervoor stond, want onze tafel was nog steeds bezet door die vier andere mensen, die daar alleen maar zaten te wachten totdat hun tafel beschikbaar was. Het personeel had geen enkel begrip voor ons ongemak en we kregen alleen maar nors antwoord dat we nog even moesten wachten.
  Toen we om tien over zeven vroegen of er niets verzonnen kon worden (we stonden nog steeds midden in die zaak in de weg voor al het personeel en andere passerende mensen), werd het personeel boos op ons. Zij waren klaar met ons gezeur.
  Toen zijn we maar weg gegaan. Ik pieker er niet over om hier ooit nog een stap binnen te zetten.