Studentencafé Het Vliegende Paard

Voorstraat 17, 8011MK Zwolle, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Voorstraat 17
8011MK Zwolle
Nederland
+31 384224377
Studentencafé ‘het Vliegende Paard’ heeft bijna elke dag van de week iets bijzonders op het programma staan. Na een dag hard studeren, kun je je zowel ’s middags als ’s avonds lekker ontspannen in het gezelligste café van Zwolle!<br/><br/>Ben jij het afwassen ook beu? Of heb je gewoon even geen zin om te koken? Iedere dag is onze keuken van 17.00 uur tot 20.00 uur geopend en kun je aan de bar een lekkere én gezonde maaltijd bestellen! Je begint je avond gezellig voor een prikkie, want de hoofdgerechten variëren van € 4,50 tot maar € 6,00. En zou je graag met je klas willen komen eten? Dan kunnen wij een buffet voor jullie verzorgen!<br/><br/>Vergaderen…, niet altijd even leuk, maar soms noodzakelijk! Voor groepen tot 10 personen hebben wij op de tweede verdieping twee vergaderruimtes beschikbaar. En speciaal voor vergaderingen hebben wij vergaderbier en vergaderkannen koffie en/of thee voor een gereduceerd tarief.<br/><br/>Betreft het een vergadering met meer personen, bijvoorbeeld een algemene ledenvergadering, dan hebben wij het Theatercafé op de eerste verdieping ter beschikking. Maar ook onze kelderbar kan voor meerdere personen worden omgetoverd tot een prima vergaderplek!<br/><br/>En wil je voor je vergadering gebruik maken van een beamer, microfoon of andere attributen? In overleg kan dit gebruikt worden. Laat bij je reservering even weten wat er nodig is en wij kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.<br/><br/>Heb je iets te vieren? Je bent jarig, afgestudeerd of gewoon omdat je zin hebt in een feestje? In het Vliegende Paard zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij hebben meerdere zalen ter beschikking die allen een eigen sfeer hebben. Aan de hand van onderstaande foto's kun je alvast een impressie krijgen van de verschillende ruimtes. Je kunt de zalen helemaal gratis afhuren en wij zorgen voor een barman of -vrouw.<br/><br/>Afhankelijk van je budget kun je je gasten consumptiemunten geven, warme of koude hapjes of bijvoorbeeld een welkomstcocktail. Heb je echter andere wensen? Dan komen we daar vast ook wel uit! <br/>
Een persoonlijk bericht van Studentencafé Het Vliegende Paard

1 recensies voor Studentencafé Het Vliegende Paard

 • Randy B.
  • 7
  • 3
  • 28. Sep 2011

  Hét studentencafé van Zwolle. Het Vliegende Paard. Je kunt deze authentieke kroeg op twee totaal verschillende manieren beleven.

  Bestel op vrijdagmiddag eens een biertje en een portie bitterballen, en ga een potje poolen. Hou je niet van poolen? Dan ga je op de verhoging aan de raamkant zitten met een kopje koffie.

  En dan is de avond nog niet begonnen.
  Ik maak vaak mee dat ik in de rij sta. Dit is voor veel mensen vervelend, maar voor mij is het 't wachten altijd waard.

  De kroeg is verdeeld in vier ruimtes. Je kunt een dansje wagen in het grotere gedeelte bij de bar. Je kunt van de wat 'alternatieve' muziek genieten in het zitgedeelte. Ben je een roker? Geen punt, pak een barkruk in het ruime rookgedeelte, daar hangen ook speakers! En dan is er nog het verlengde van het bargedeelte, waar je komt om uit te rusten van al die dansjes. Dikke aanrader!