Vito's Sandwich Company

Grote Markt 11, 8011LW Zwolle, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Grote Markt 11
8011LW Zwolle
Nederland
+31 384227959nu open
Welkom bij Vito's!<br/><br/>VITO’S SANDWICH & TRATTORIA<br/><br/>In het historisch hart van Zwolle, aan de Grote Markt tegenover de Micheals-kerk. Dit is dé plek om gezien te worden. Vito’s bij uitstek is een gezellige lunch of een ongedwongen diner.<br/><br/>Het decor van vito's wordt gevormd door warme, stijlvolle italiaanse elementen. Knus, smaakvol en vooral bruisend. Voel je welkom, als bij goede vrienden thuis. Geniet van elkaars gezelschap, een en te drink. Uw verblijf is feestelijk, spontaan en ongedwongen.<br/><br/>Chef Jurry Dijkstra brengt onze keuken wekelijks wisselend een verrassende vis- of vleesbereiding die afgestemd is op het seizoen. Vito’s Trattoria menu is bijna beroemd in de regio. Wekelijks een wisselende anti-pasto-, vis-, en vleesbereiding met een zorgvuldig afgestemd seizoensdessert.<br/><br/>Voelt u het al bruisen? Beleef in geur en kleur de sfeer van het echte Italië.<br/><br/>A presto!
Een persoonlijk bericht van Vito's Sandwich Company

2 recensies voor Vito's Sandwich Company

  • 04. Mei 2012

  Leuke plek wat overdag ook zeer geschikt is om een broodje eten in de zakelijke sfeer!

 • Randy B.
  • 7
  • 3
  • 28. Sep 2011

  Vito's staat hoog op mijn lijstje als het om broodjeszaken in Zwolle gaat. Perfecte locatie in het centrum, in de zomer een terras, in de winter een huiskamergevoel.

  Ik ben erg te spreken over de kaart, en dan heb ik het niet alleen over het bier. Van een vers broodje pastrami, tot een goed gevulde tomatensoep. Ik vind het vaak moeilijk om een keuze te maken, dus bestel ik het gewoon allebei.

  In de jaren dat ik er kom zijn de prijzen vrijwel hetzelfde gebleven, en dat maakt me blij. Zes euro voor een goed gevuld broodje doet mij niet klagen. Ik geef het zelfs vijf sterren.