Zoolingen Schoenen Van

Kleine Molenstraat 4/A, 6661ED Elst, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Kleine Molenstraat 4/A
6661ED Elst
Nederland
+31 481373785

1 recensies voor Zoolingen Schoenen Van

 • Jurroen
  • 10
  • 1
  • 28. Mar 2012

  Een kwaliteitszaak, dat is het eerste beeld dat bij je op komt als je schoonwinkel van Zoolingen in Elst binnenloopt. De prijzen en merken zijn navenant.
  De collectie dames-, heren- en kinderschoenen is wat je van een betere schoenwinkel in een groot dorp mag verwachten, al is met name de keuze in kinderschoenen, als je wat verderop in het seizoen zit, beperkt. Een duidelijke vorm van "liever nee-verkopen dan winkeldochters creëren".
  Van Zoolingen slaagt er echter niet in, je als klant welkom te laten voelen. Het gemiddelde personeelslid kijkt je aan met een blik van "kom jij me van het werk afhouden". En hoewel ik me in winkels vaak irriteer aan het "kan ik u helpen" als ik de deur nog niet binnen ben, zou het het personeel van Van Zoolingen toch duidelijk moeten zijn dat ik, twee kinderen bij me op de kinderschoenen afdeling, er vooral behoefte aan heb dat eerst de voeten van de kinderen gemeten worden.
  Maar goed, daar is nog mee te leven. Waar minder mee te leven is, is de service zoals we recent ervoeren toen schoenen van onze oudste van 10 jaar na een maand kapot waren: de gehele zool was doorgesleten. Volgens het personeel had onze oudste dan ook iets gedaan wat je nooit mag doen als kind van 10 op schoenen van 120 euro: voetballen. Dan maar een nieuw paar schoenen gekocht. Maar niet bij Van Zoolingen, maar een paar deuren verder. Voor een kwart van de prijs.
  Want bij Van Zoolingen hebben ze volgens een reactie op Facebook van een echte Elstenaar "sowieso nog nooit van service gehoord".