Fred Restaurant

Honingerdijk 263/265, 3063AM Rotterdam, Nederland Vraag routebeschrijving naar deze locatie op
Honingerdijk 263/265
3063AM Rotterdam
Nederland
+31 102120110
Fred Mustert behoort al jaren tot de eredivisie van de Nederlandse gastronomie. <br/><br/>Zijn fundament bouwde hij op als kok bij restaurant Zwethheul in Schipluiden. Daarna vergaarde hij roem als patron-cuisinier van restaurant La Vilette, waar hij een Michelin ster verwierf. Zijn nieuwe restaurant op de Honingerdijk ziet hij als een fantastische uitdaging. <br/><br/>Iedere dag opnieuw gebruikt de chef zijn zintuigen om zijn passie vorm te geven. Met zijn witte en zwarte brigade wordt er intens gewerkt om de top te bereiken met een eigen signatuur.
Een persoonlijk bericht van Fred Restaurant

2 recensies voor Fred Restaurant

 • Huug
  • 199
  • 6
  • 30. Jun 2012

  Ja ja, in Rotterdam hebben we ook een restaurant met een ster. En zo gedraagt Fred zich ook, want als je hier wat komt eten staat er gewoon valet parking voor je klaar voor de deur. Dat is nog eens een service die je niet overal krijgt, en ergens is het misschien ook wel een beetje overdreven. Ik kan dit restaurant zelf niet bepalen, maar de Restaurantweek is hier een mooie uitkomst voor. Ik vond het een mooi en chic restaurant, maar zou me toch niet helemaal op mn gemak voelen als de gebruikelijke clientele er ook bij zit (en niet de korting eters). Maar wel heerlijk eten!

 • Tim S.
  • 112
  • 4
  • 11. Jun 2012

  Via de restaurantweken ben ik gaan eten bij Fred. Aangezien het behoorlijk prijzig is, was het leuk om dit tijdens deze weken te proberen. De sfeer is erg kil en ongezellig. Het personeel was erg vriendelijk, maar wat ongemakkelijk stijfjes. Het eten was echt heel goed, ondanks deze aanbieding viel het eten absoluut niet tegen en kregen wij zelfs extra 'gangen'. Een amuse en daarna nog een hapje vooraf. En voor het nagerecht nog een hapje ter neutralisatie. Al met al erg goed gegeten, maar ik zou er niet snel voor de 'normale' prijs gaan eten. De wijnen die bij de gerechten geserveerd werden waren ook erg goed.